Een nieuw begin

Een nieuwe uitdaging: de officiële start van mijn hypnose therapie praktijk: Hypnose-is-Cool, afgekort HiC, in Venlo.

Voor sommigen die mij kennen als schoonheidsspecialiste en pedicure wellicht een verrassende nieuwe wending maar “achter de schermen” ben ik al een paar jaar bezig met het volgen van opleidingen om mij te verdiepen in de wereld van de hypnose. En hoe meer ik in deze wereld duik, hoe vaker ik verrast en verwonderd ben over de mogelijkheden die deze therapie biedt  maar vooral de snelheid waarmee gevoelens en emoties voor mensen kunnen veranderen.

Zoals je kunt lezen in een van de recensies (zie pagina: ervaringen) van een cliënt met hoogtevrees,  waar deze cliënt al vijftig jaar (!) last van had, opgelost met één sessie. En dit is geen uitzondering. En néé, het gaat niet altijd zó snel, maar heel vaak wel! Want fobieën zijn over het algemeen héél gemakkelijk op te lossen met hypnotherapie.

Wat mijzelf betreft: ik heb eigenlijk twee belangrijke doelen:

Als eerste: het helpen van mensen die last hebben van een fobie of een gewoonte hebben aangeleerd waar ze zich niet meer prettig bij voelen (bijvoorbeeld roken: want dat is veel meer een gewoonte dan een verslaving). Het los kunnen laten van zo’n gewoonte en het verlost zijn van een fobische angst geeft de client een enorm gevoel van bevrijding en dat zoiets zó snel kan veranderen geeft mij ontzettend veel voldoening in mijn werk.

Op de tweede plaats: het meer bekendheid geven aan hypnotherapie, omdat ik het zo ontzettend jammer vind dat de meeste mensen een totaal verkeerd beeld van hypnose hebben.  Daardoor blijven ze vaak te lang worstelen met een probleem of een issue dat in de meeste gevallen gemakkelijk kan worden opgelost. En onbekend maakt tenslotte onbemind. Ik zie het dan ook als een missie om méér bekendheid te geven aan de mogelijkheden die hypnotherapie kan bieden.

Liefs Annemie

Deel deze blog met anderen:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
Print