Hulp bij Prikkelbare Darm Syndroom

Als jij een van de vele mensen bent die lijden aan Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), dan weet je hoe beperkend dit kan zijn. 

De symptomen, buikpijn, een opgeblazen gevoel, ernstige constipatie of juist diarree, zijn pijnlijk en nemen jouw kwaliteit van leven weg.

Gangbare behandelmethodes richten zich vaak op het bestrijden van de symptomen, maar pakken niet de kern oorzaak aan: een overgevoeligheid van de zenuwen in je darmen.

Maar er is hoop.

Hypnotherapie voor PDS is een stap-voor-stap protocol dat deze “verkeerde” boodschap van je brein aan je darmen aanpakt. 

Studies hebben aangetoond dat hypnotherapie een effectieve behandeling is voor PDS, dat in 80% van de gevallen langdurige resultaten geeft en je bevrijdt van de symptomen.

Met hypnotherapie leer je hoe je de kern van je symptomen aanpakt, zodat je eindelijk vrij bent van die cyclus van pijn en stress die aan PDS vastzit.

Deze natuurlijke en holistische benadering lost in 5 sessies jouw stress-gerelateerde PDS op en verbetert de kwaliteit van je leven.

Neem vrijblijvend contact op als je hier meer over wilt weten