hypnose

Fijn dat je even een kijkje neemt hier!

Want je bent niet voor niets hier, toch? ​

In hypnose of trance zijn is een volkomen natuurlijke staat, waar je elke dag meerdere keren in en uit gaat.

Elke keer als je gedachtes afdwalen, je dagdroomt, een film kijkt, of als je gewoon even aan niets denkt.

En dat betekent dat iedereen in hypnose kan, want dat gebeurt al vaak vanzelf!

Soms kunnen we nogal vastzitten in ons denken. We malen teveel, maken ons druk over iets wat ooit gebeurd is of misschien zou kúnnen gebeuren, en zorgen daardoor dat we veel meer stress hebben dan nodig is, of voelen ons zelf ronduit ongelukkig.

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose technieken, die ervoor zorgen dat vervelende, steeds terugkomende gedachtes en emoties neutraal worden.

En dat betekent dat het je niets meer doet. Je wordt er letterlijk niet meer warm of koud van. Mooi toch! 

Want daardoor voel je je rustiger, meer ontspannen en heb je veel meer controle over je leven.

Hypnotherapie is gebruik maken van technieken waarmee je de kern van jouw probleem kunt aanpakken zodat je weer de controle kunt terugnemen over hoe je je voelt en over je leven.

We werken samen om het door jou gewenste resultaat te bereiken, op een manier die super voelt voor jou, en een positieve verandering kan opleveren voor de rest van je leven.

Door de tools te gebruiken die je krijgt merk je snel dat je weer de baas bent over je gevoel en je reacties. Nadat je contact hebt opgenomen maken we een afspraak voor een vrijblijvende intake
sessie. In deze sessie leg ik je alles uit over hypnose, hoe het werkt en hoe het komt dat het zulke snelle en diepe resultaten kan geven. Tevens kun je dan al je vragen stellen en ga je al voelen hoe prettig het is om in een hypnotische trance te zijn.

Deze intake sessie gaat al deuren openen naar dat onbewuste programma dat jouw probleem in stand heeft gehouden, zodat de verandering al in gang wordt gezet.

Daarna kijken we samen hoe het voor je voelt, en wat de ideale weg voor jou is.
Het is aan jou om dan te beslissen of je verder wilt gaan.

Ná de intake sessie kunnen we in gemiddeld drie sessies de verandering voor jou maken, (afhankelijk van datgene waar jij doorheen wilt werken) op een manier die jou de rest van je leven gaat helpen je beter te voelen.

Belangrijk: hypnose en hypnotherapie zijn geen vervanging voor adviezen van je arts of voor medicatie. Het kan in de meeste gevallen een sterke ondersteuning zijn en ervoor zorgen dat je je snel beter voelt.

Stop nooit op eigen houtje met jouw eventuele medicatie, ook al voel je je nog zo goed, maar vraag eerst advies aan je behandelend arts.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakings sessie.