hypnose

Fijn dat je even een kijkje neemt hier!

Want je bent niet voor niets hier, toch? ​

In hypnose of trance zijn is een volkomen natuurlijke staat, waar je elke dag meerdere keren in en uit gaat.

Elke keer als je gedachtes afdwalen, je dagdroomt, een film kijkt, een goed boek leest, of als je gewoon even aan niets denkt.

En dat betekent dat iedereen in hypnose kan, want dat gebeurt al vaak vanzelf!

Soms kunnen we nogal vastzitten in ons denken. We malen teveel, maken ons druk over iets wat ooit gebeurd is of misschien zou kúnnen gebeuren, en zorgen daardoor dat we veel meer stress hebben dan nodig is, of voelen ons zelf ronduit ongelukkig.

Hypnotherapie is het gebruiken van hypnose technieken, die ervoor zorgen dat vervelende, steeds terugkomende gedachtes en emoties neutraal worden.

En dat betekent dat het je niets meer doet. Je wordt er letterlijk niet meer warm of koud van. Mooi toch! 

Want daardoor voel je je rustiger, meer ontspannen en heb je veel meer controle over je leven.

Met hypnose pak je de kern van je probleem aan, zodat je weer de controle hebt over  hoe je je wilt voelen en over je leven.

Het mooie is dat het niet uitmaakt hoe lang je er al last van hebt!

We werken samen om jouw doel te bereiken, op een manier die super voelt voor jou, en een positieve verandering kan opleveren voor de rest van je leven.

Nadat je contact hebt opgenomen maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismakings
sessie.

Ik leg je dan alles uit over hypnose, hoe het werkt en hoe het komt dat het zulke snelle en diepe resultaten kan geven. Tevens kun je dan al je vragen stellen en ga je al voelen hoe prettig het is om in een hypnotische trance te zijn.

Deze sessie gaat al deuren openen naar dat onbewuste programma dat jouw probleem in stand heeft gehouden, zodat je de eerste verandering al merkt.

Daarna kijken we samen hoe het voor je voelt, en wat de ideale weg voor jou is.
Het is aan jou om dan te beslissen of je verder wilt gaan.

Ná de kennismakings sessie kunnen we in gemiddeld drie sessies de verandering voor jou maken, (afhankelijk van datgene waar jij doorheen wilt werken) op een manier die jou de rest van je leven gaat helpen je beter te voelen.

Belangrijk: hypnose en hypnotherapie zijn geen vervanging voor adviezen van je arts of voor medicatie. Het kan in de meeste gevallen een sterke ondersteuning zijn en ervoor zorgen dat je je snel beter voelt.

Stop nooit op eigen houtje met jouw eventuele medicatie, ook al voel je je nog zo goed, maar vraag eerst advies aan je behandelend arts.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakings sessie.