Kinderen & hypnose

Je kind weer blij in slechts een paar sessies.
Vrolijk kind

De kindertijd kan een heerlijke tijd zijn

Een tijd van spelen, leren, lol maken, vallen en weer opstaan, zorgeloos zijn en groeien. En gelukkig is dat vaak ook zo.

Maar ook vaak, en helaas steeds vaker, hoor je dat kinderen niet zorgeloos zijn,  zich eenzaam voelen, angstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben en gewoon niet lekker in hun vel zitten. Of last hebben van drukte en onrust in hun hoofd.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om deze kinderen weer in hun kracht te zetten en ze weer gewoon kind laten zijn, zodat ze weer genieten van hun leven.

Hypnotherapie werkt erg goed bij kinderen vanaf een jaar of 7, en kan er voor zorgen dat ze zich weer happy voelen. Diverse technieken worden hierbij gecombineerd tot een fantastisch werkend kinderhypnose programma, met blijvende resultaten.
Overigens ervaren kinderen een hypnose sessie als heel leuk: ze hebben het gevoel in een sprookje of een spannend verhaal te zitten waar ze zelf de hoofdrol spelen en dingen kunnen veranderen zodat het beter voelt.
Cool toch?

Bij hele jonge kinderen werk ik via een van de ouders, omdat kinderen vaak patronen en gewoontes van hun ouders over nemen. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met me op. Maak jij je zorgen om je kind, of merk je dat je kind niet goed in zijn of haar vel zit? Neem dan contact met me op. We maken dan een afspraak voor een oriënterend gesprek waarin ik je kan vertellen hoe ik werk en hoe hypnotherapie ook jouw kind kan helpen.

De Magische Spiegel kindermeditatie, waar jullie 's avonds samen naar kunnen luisteren voor het slapen gaan:

Download nu het gratis e-book “Hechtingsproblemen oplossen met hypnose”

Tevens schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief. Ik hou je op de hoogte met informatieve tips en speciale aanbiedingen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakings sessie.