Kinderen & hypnose

Je kind weer blij in slechts een paar sessies.
Vrolijk kind

De kindertijd kan een heerlijke tijd zijn

Een tijd van spelen, leren, lol maken, vallen en weer opstaan, zorgeloos zijn en groeien. En gelukkig is dat vaak ook zo.

Maar ook vaak, en helaas steeds vaker, merk je dat je kind  zich teveel zorgen maakt,  zich eenzaam of angstig voelt, weinig zelfvertrouwen heeft of gewoon niet lekker in zijn of haar vel zit.

Of het heeft last van drukte en onrust in het hoofd.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om kinderen hiermee te helpen zodat ze zich weer écht kind kunnen voelen: speels, blij en zorgeloos.

Hypnotherapie werkt erg goed bij kinderen vanaf een jaar of 7, en kan er voor zorgen dat ze zich weer happy voelen. Diverse technieken worden hierbij gecombineerd tot een fantastisch werkend kinderhypnose programma, met blijvende resultaten, vaak in slechts twee sessies.

Overigens ervaren kinderen een hypnose sessie als heel leuk: ze hebben het gevoel in een sprookje of een spannend verhaal te zitten waar ze zelf de hoofdrol spelen en dingen kunnen veranderen zodat het beter voelt.
Cool toch?

Bij hele jonge kinderen werk ik via een van de ouders, omdat kinderen vaak patronen en gewoontes van hun ouders over nemen. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met me op. Maak jij je zorgen om je kind, of merk je dat je kind niet goed in zijn of haar vel zit? Neem dan contact met me op. We maken dan een afspraak voor een oriënterend gesprek waarin ik je kan vertellen hoe ik werk en hoe hypnotherapie ook jouw kind kan helpen.

De Magische Spiegel kindermeditatie, waar jullie 's avonds samen naar kunnen luisteren voor het slapen gaan:

Download nu het gratis e-book “Hechtingsproblemen oplossen met hypnose”

Je komt hiermee op mijn email lijst.  Ik ben heel lief en respectvol voor je emailadres. En je kunt natuurlijk altijd uitschrijven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakings sessie.