Even kort over mij...
Annemie Derix

Hoe hypnose in mijn leven kwam.

Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in mijn eigen praktijk gericht op het verzorgen van mensen. Maar dan vooral de buitenkant, als schoonheidsspecialiste en pedicure. Ondanks dat ik dit werk altijd met veel plezier heb gedaan voelde ik dat ik toe was aan een verandering. Ook merkte ik dat er nog wat dingen vastzaten uit mijn verleden die ik niet goed had verwerkt.


Ik durfde mezelf nooit op de eerste plaats te zetten en vond dat ik niet echt de moeite waard was.
Ik was een pleaser die conflicten uit de weg ging en nooit écht durfde uit te spreken wat mij dwars zat.
Naar buiten toe had ik een façade van stoer en zelfstandig, vanbinnen was ik vaak eenzaam.

Hypnotherapie & coaching

Bij “toeval” kwam ik uit bij een webinar dat ging over het oplossen van problemen met behulp van hypnose technieken. En als ik eerlijk ben geloof ik niet in toeval, maar wél in het feit dat dingen op je weg komen als je er klaar voor bent of voor open staat.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open: ik had geen idee hoe veelzijdig hypnotherapie is en hoeveel je ermee kunt bereiken. Maar ook dat hypnose of trance iets heel natuurlijks is wat we elke dag meemaken.

Éen zinnetje in dat webinar bleef hangen:
“Je kunt hypnose technieken gebruiken voor jezelf, om je meer in balans, sterker en vrijer te voelen, maar je kunt er ook andere mensen mee helpen zich beter te voelen”.

Ik heb me diezelfde dag aangemeld voor de opleiding hypnotherapeut, bij Hypnose Instituut Nederland,  het grootste opleidingsinstituut van ons land op dit terrein.
Na 3 jaar opleiding was ik gecertificeerd hypnotherapeut ben ik verder gaan trainen bij opleiders in het buitenland, met name De Verenigde Staten, Engeland en Canada.
Ik volg op dit moment nog regelmatig trainingen en bijscholingen.

Ik heb mijn passie gevonden en help al sinds jaren mensen om met een veel beter gevoel over zichzelf, sterker, meer in controle en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

 

Een paar hypnose sessies kunnen JOU ook helpen je sterker te voelen, positiever en gelukkiger, zodat je méér controle hebt over hoe je je wilt voelen en het leven kunt hebben dat je verdient ❤️.

Mag ik jou ook helpen?

Annemie Derix

Hypnotherapeut en coach
HiC Hypnotherapie