Over

HiC Hypnotherapie

Even kort over mij...
Annemie Derix

Hoe hypnose in mijn leven kwam.

Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in mijn eigen praktijk gericht op het verzorgen van mensen. Maar dan vooral de buitenkant, als schoonheidsspecialiste en pedicure. Ondanks dat ik dit werk altijd met veel plezier heb gedaan voelde ik dat ik toe was aan een verandering. Ook merkte ik dat er nog wat dingen vastzaten uit mijn verleden die ik niet goed had verwerkt. Ik durfde mezelf nooit op de eerste plaats te zetten en vond dat ik niet echt de moeite waard was. Naar buiten toe had ik een facade op van stoer en zelfstandig, vanbinnen was ik vaak eenzaam. Er moest iets veranderen en ik ging op zoek.

Hypnotherapie & coaching

Bij “toeval” kwam ik uit bij een webinar dat ging over het oplossen van problemen met behulp van hypnose technieken. En als ik eerlijk ben geloof ik niet in toeval, maar wél in het feit dat dingen op je weg komen als je er klaar voor bent of open voor staat.

Er ging een nieuwe wereld voor mij open: ik had geen idee hoe veelzijdig hypnotherapie is en hoeveel je ermee kunt bereiken. Maar ook dat hypnose of trance iets heel natuurlijks is wat we elke dag meemaken.

Hier wilde ik méér van weten. Ik ben toen dan ook de opleiding gaan volgen voor hypnose therapeut, bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland),  het grootste opleidingsinstituut van ons land op dit terrein. Na enkele jaren opleiding en certificering ben ik verder gaan trainen bij opleiders in het buitenland, met name De Verenigde Staten, Engeland en Canada.

Ik heb mijn passie gevonden en help al sinds jaren mensen om met een veel beter gevoel over zichzelf, sterker, meer in controle en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

En dat maakt je gelukkiger….. en dat willen we toch allemaal?

Mag ik jou ook helpen?

Annemie Derix

Hypnotherapeut
HiC Hypnotherapie Venlo.