Programma's

Online programma's voor persoonlijke ontwikkeling.

Online sessies maken het gemakkelijk.

In opleidingen en trainingen heb ik veel sessies ondergaan. En in later stadium vaak een online programma gevolgd. Het heeft voor mij persoonlijk zoveel opgeleverd dat ik dat graag met jou wil delen.

Ik heb voor jou een online programma gemaakt, waarmee je in één maand tijd al jouw overbodige ballast achter je kunt laten, en je je helemaal anders voelt. Sterker, met meer zelfvertrouwen en een super goed gevoel over jezelf.

In de loop van het programma krijg je krachtige hypnose sessies, prachtige geleide meditaties en speciale technieken die jij kunt gebruiken om elke keer wanneer jij dat wilt, je gevoel te veranderen van negatief naar sterk positief.

Waarom zou je deze training volgen?

Wat wil jij? Wat wil je bereiken? Hoe wil je je voelen?
Vraag je je dat weleens af? Of ben je meestal bezig met wat je niet wil?
Misschien denk je: “ik ben nu eenmaal zo”.

Wil je weten hoe je dat kunt veranderen?
Hoe je je sterker kunt voelen, meer zelfvertrouwen kunt hebben?

Het 30 Dagen Transformatie Traject neemt je stap voor stap mee op jouw weg naar meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over jezelf en wie jij bent.

Waarom zou jij niet succesvol zijn in je leven, op elk gebied? Er zit een grote potentie in jou die verborgen kan zijn onder een vaak onbewuste laag van beperkende overtuigingen over jezelf en wie je bent.

Hoe zal jouw leven eruit zien als je niks verandert en blijft doen wat je tot nu toe hebt gedaan? Waar ben je dan over 5 jaar? En waar kijk je straks op terug als je al die kansen ziet die je misschien niet hebt benut?

Zonde toch?

Wil je nu écht die stappen zetten en je niet langer laten tegenhouden door iets wat waarschijnlijk al lang achter je ligt?

Dan is het 30 Dagen Transformatie Traject precies wat jij nodig hebt!

En je mág er natuurlijk langer over doen als dat beter past voor jou. Het programma is echter zo gemaakt, dat als je er gemiddeld een half uurtje per dag aan besteedt, je de grote verandering al kunnen voelen na één maand.

Online trainingen werken super sterk! Op jouw eigen manier, in jouw eigen tijd! Cool, toch!
Als je méér wilt weten over de online programma’s, neem gerust contact op voor informatie.

Belangrijk: hypnose en hypnotherapie zijn geen vervanging voor adviezen van je arts of voor medicatie. Het kan in de meeste gevallen een sterke ondersteuning zijn en ervoor zorgen dat je je snel beter voelt.

Stop nooit op eigen houtje met jouw eventuele medicatie, ook al voel je je nog zo goed, maar vraag eerst advies aan je behandeling arts.

Slanker zonder stress

Ben je klaar met wéér het zoveelste dieet?

Wil je eindelijk weer in je skinny jeans passen?

Als ik jou een manier zou leren om nooit meer calorieën te hoeven tellen en heerlijk te eten, zou je dat willen? Dit maandtraject helpt je om een vliegende start te maken naar een slank, sterk en fit lichaam.

Gebaseerd op de gezondheidsvoordelen van Intermittend Fasting en gecombineerd met hypnose sessies en geleide meditaties die jou rust geven, de emoties kunnen loslaten die “onder” je eetpatroon zitten, is dit een programma dat je helemaal aan jouw eigen situatie en wensen kunt aanpassen, met bewezen resultaat.