Stoppen-met-denken

Rust in je hoofd

 

Soms is dat ver te zoeken. Want ik deed dat best vaak, druk zijn in mijn hoofd.

Dan was ik een beetje moe maar voldaan na een drukke dag en verheugde ik me op lekker naar bed gaan en heerlijk slapen.

Maar op het moment dat ik mijn hoofd op het kussen legde leek de slaap ineens ver weg… allerlei gedachtes kwamen binnen en het voelde als een onrustige kluwen. En soms ook wel begrijpelijk hoor. Dan had ik dingen die me bezig hielden, of een probleem dat ik op wilde lossen. Of ik had het gewoon ietsje te druk gehad. En daar ben je dan gewoon nog even mee bezig.

Maar net zo vaak was er eigenlijk niks aan de hand. Had ik geen zorgen of wat dan ook en voelde ik me prima. Maar toch was mijn hoofd onrustig en zeker een of twee keer in de week kon ik daardoor slecht inslapen en lag ik anderhalf of twee uur wakker en naar het plafond te staren en me af te vragen waar in godsnaam die gedachtes ineens allemaal vandaan kwamen.

De opmerkelijke lezer heeft al gezien dat ik in de verleden tijd spreek J. En dat klopt, want sinds ik geleerd heb hoe ik mijn hoofd rustig kan maken slaap ik stukken gemakkelijker in. En dat voelt super!  

De hoofd-opruim-techniek die ik voor mezelf gebruik kan ik jou ook leren. Hoe zou jij het vinden als je zelf je hoofd rustig kunt maken? Precies zoals jij het hebben wilt? Als jij zélf die malende gedachtes kunt stoppen? Dat zou veel rust geven in je hoofd, toch?

De opruim techniek werkt super goed voor iedereen die last heeft van een druk hoofd, zowel volwassenen als kinderen.  Hypnose versterkt dit effect nog meer zodat het in je onderbewuste programma wordt opgeslagen en jij dat kunt gebruiken elke keer als je het nodig hebt. Zo krijg jij weer de controle over wat zich in je hoofd af speelt.  

Hoe cool is dat!

Liefs Annemie

Deel deze blog met anderen:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
Print